MAALAUSLIIKE HEINO OY

Asiantuntevaa maalausosaamista jo vuodesta 1969

Maalausliike Heino Oy


Vuonna 1969 perustettu Maalausliike Heino Oy tekee monipuolisesti teollisuus­maalaustöitä vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Palveluihimme kuuluu myös julkisivu- ja parveke­saneeraukset. Kotipaikka­kuntamme on Rauma, mutta toimimme sopimuksesta myös valtakunnallisesti.

Ota yhteyttä ›

Maalaustyöt yrityksille


Toimintamme tavoitteena on tuottaa tehokkaasti, joustavasti ja monipuolisesti alaan liittyviä palveluita. Tärkein laatumittarimme on tyytyväiset asiakkaat ja yhteistyökumppanit.

Varmistamme työn laadun hankkimalla asiakas­palautteita päivittäin työkohteissamme, sekä erilaisten kirjallisten asiakaskyselyiden avulla urakan eri vaiheissa. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme maalausyritysten kentällä ammattitaitoisella osaamisella.

Ota yhteyttä ›

Luotettava kumppani aliurakointiin


Visiomme ja missiomme on olla Satakunnan sekä Varsinais-Suomen alueiden rakennus­liikkeiden ensisijainen kumppani vaativiin urakoihin. Teemme jatkuvaa yhteistyötä mm. Teollisuuden Voiman kanssa.

Työllistämme noin 30 työntekijää vuodenajasta riippumatta. Työskentelemme tällä hetkellä Suomen suurimpien rakennusliikkeiden kanssa erinäisissä teollisuuden rakennus- ja saneeraus­hankkeissa. Tämän lisäksi teemme Olkiluodossa eri yritysten tilaamia pinnoitustöitä.

Olemme luotettava ja ammattitaitoinen kumppani joka pitää kiinni aikatauluista ja huolehtii työturvalli­suudesta urakan jokaisessa vaiheessa. Pyydä rehti tarjous urakastasi.

Pyydä tarjous ›
  •    
Soita Yhteystiedot